SmartAvenue

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Σωματότυποι και Στυλ- Σώμα Αχλάδι



Σωματότυποι  γυναικών και στυλ

                                        Σώμα αχλάδι







Το σώμα με σχήμα αχλάδι είναι το πιο γνωστό  σχήμα στην Ελλάδα. Με λεκάνη πιο φαρδιά από τους ώμους και με γεμάτους γλουτούς.


                                  Η επιλογή για εσάς είναι τα χυτά παντελόνια, τα παντελόνια με στυλ καμπάνα, φούστες ίσιες και χυτές. Ιδανικότατες είναι η μακριές φούστες. Σε όλες εσάς με αυτό το σώμα δεν είναι καλή  επιλογή τα skinny jeans. Δοκιμάστε το μόνο με πολύ μακρύα μπλούζα όπου θα καλύπτονται οι γλουτοί σας και εφόσον τα πόδια σας είναι καλοσχηματισμένα. Baggy μπλούζες δηλαδή "σακουλιασμένες" είναι ιδανική λύση ακόμα και για τα πιο στενά παντελόνια.                       





Διαλέξτε το ιδανίκο μαγιό για εσάς όπου θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο στήθος και γιατί όχι να δοκιμάσετε ένα με ενίσχυση για ένα πιο πλούσιο ντεκολτέ. Μπορείτε να διαλέξετε το πάνω μέρος πολύχρωμο και το κάτω μονόχρωμο. Πελιτε όχι στις οριζόντιες ρίγες στο κάτω μέρος και στα σχέδια. Διαλέξτε ένα ολόσωμο μαγιό που να τραβάει τα βλέμματα στο πολύ ωραίο πάνω μέρος σας.



Αγαπημένες μου φίλες παρακάτω σας έχω καποιές επιλογες που εκανά για εσάς.





Και για εσάς με το σωματότυπο αχλάδι έψαξα κάποιες χρησιμές συμβουλες

Πηγή: www.shape.gr


Αγαπήστε τις καμπύλες σας,είναι καλό που τις έχεις γιατι προστατεύσαι από παθήσεις της καρδιάς. Κάποιοι ερεύνητες υποστήριζουν εάν οι μηροί και οι γλουτοί σου είναι μεγαλύτερη από την μέση σου είσαι πιο υγιής. Αυξάνονται τα επίπεδα της «καλής» χοληστερίνης.  Παγιδεύονται τα καλά λιπαρά. Το λίπος σε αυτά τα σημεία έχει την δυνατότητα να παγιδεύει  μερικά «κακά» λιπαρά από τροφές που τρώμε,εμποδίζοντας να κυκλοφορούν στο αίμα και να βλάπτουν τις αρτηρίες.Έχεις μειωμένες πιθανότητες να παρουσιάσεις διαβήτη τύπου ΙΙ. Ενώ οι γυναίκες με σωματότυπο μήλο έχουν πιο μεγάλες πιθανότητες.

Τα αρνητικά σε αυτόν τύπο είναι ότι διατρέχεις υψηλότερο κίνδυνο οστεοπόρωσης και οστεοπενίας. Διότι έχεις χαμηλότερα επίπεδα ανδρογόνων τα οποία είναι βασικά για την δημιουργία οστών. Μπορείς να αποκτήσεις κιρσούς. Κατά πάσα πιθανότητα επειδή υπάρχει μεγαλύτερο βάρος στους γοφούς, τους μηρούς και τους γλουτούς. Έτσι ασκεί μεγαλύτερη πίεση στις φλέβες σου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SmartAvenue