SmartAvenue

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Σωματότυποι και Στυλ- Σώμα Κλεψύδρα





Σωματότυποι  γυναικών και στυλ



                                      Σώμα  κλεψύδρα
 
Αν το «άνοιγμα» του στήθος σου είναι περίπου το ίδιο με το «άνοιγμα» των μηρών σου τότε ανήκεις στο σωματότυπο κλεψύδρα.


Οι γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα έχουν σύμφωνα με μελέτες μία καλή υγεία και είναι πιο γόνιμες. Η Φιγούρα σου θυμίζει μια άλλη εποχή από γυναίκες του παλιού Χόλυγουντ μιας και η πιο διάσημη αντιπρόσωπος αυτού του σωματότυπου ήταν η Μέριλυν Μονρόε. Είναι οι γυναίκες που προτιμούν οι άντρες ασχέτως εάν έχουν μεγάλο στήθος. 




Με αυτό το σώμα μπορείς να φορέσεις σχεδόν τα πάντα.


Βασικό σου όπλο είναι η μέση και πρέπει να την αναδεικνύεις μέσα από το ντύσιμο σου. Προτίμησε ζώνες ακόμα και στα σακάκια, τα οποία πρέπει να είναι εφαρμοστά και να σταματάνε στην λεκάνη.
Εάν δεν έχεις πλούσιο στήθος μπορείς να το ενισχύσεις με ένα ανάλογο σουτιέν ή ένα μπουστάκι με ενίσχηση.
Τα φορέματα πρέπει να αναδεικνύουν το μπούστο και τα πόδια σου. Τα ρούχα πρέπει να είναι από μαλακά υφάσματα. Με ένα τέτοιο σώμα απαραίτητο αξεσουάρ είναι οι γόβες, φόρεσε άνετα και ένα skinny jeans με αυτήν την επιλογή. Φούστες pencil και σε γραμμή Α είναι μια πολύ καλή επιλογή. 

Πες όχι στα φαρδιά ρούχα, στα capri παντελόνια και στις πλούζες σε στυλ αμπίρ.

Ωραία επιλόγη είναι μπλούζες και φούστες σε γραμμή peplum. Peplum είναι εκείνα τα ρούχα τα οποία έχουν ένα εξτρα ύφασμα στο τελείωμα σαν φουρό.





Δες και παρακάτω μερικές επιλογές για εσένα


 


Με αυτόν το σωματότυπο μπορείς να διαλέξεις ό,τι μαγιό επιθυμείς. Επέλεξε ένα πρότυπο για αναδειξεις την όμορφη σου σιλουέτα και αν έχεις μικρό μπούστο διάλεξε ένα με ενισχυση. Ωραία επιλογή είναι και τα μπικίνι με ζωνάκια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SmartAvenue